Kennisnetwerk voor telecom

 
smart

TelePhorum helpt organisaties online bij het proces van oriëntatie, selectie en besluitvorming over oplossingen op het gebied van bedrijfscommunicatie.

TelePhorum is het kennisnetwerk voor professionals in telecom. Onafhankelijke artikelen, tools en actualiteiten voor telecom-, inkoop- en contractmanagers die op zoek zijn naar de feiten.

TeleWiki maakt de telecommarkt overzichtelijk. U vindt hier informatie over de markt, techniek en relevante juridische en economische aspecten van de telecom, internet en bedrijfsnetwerken. Informatie van specialisten voor specialisten; omdat kennis vrij moet zijn.

Door te registreren kunt u reageren op het nieuws, zelf discussiëren op het forum en krijgt u toegang  tot de downloadsectie in de kennisbank.

Onlangs verschenen artikelen & whitepapers
Flexibiliteit in de private cloud

Flexibiliteit in de private cloud

De private cloud is een prachtige marketingterm. Er zit echter wel een contradictie in. De essentie van een cloud-infrastructuur is een hoge mate van automatisering. Een private cloud (ook wel interne of corporate cloud) is weliswaar een (privé-)infrastructuur, maar die hoge automatiseringsgraad blijft bij veel bedrijven achterwege.

Het belang van ICT beschikbaarheid

Het belang van ICT beschikbaarheid

De laatste tijd is ICT-beschikbaarheid een vaak terugkerend onderwerp in mijn gesprekken. Bij bedrijven en instellingen dringt het besef steeds beter door dat de ICT-middelen ongelofelijk belangrijk zijn. Maar hoeveel beschikbaarheid is genoeg? En wat mag dat dan kosten?

Vak netwerkbeheerder verandert

Vak netwerkbeheerder verandert

De taken van de klassieke netwerkbeheerder staan onder druk wanneer Software Defined Networking goed doorbreekt de komende jaren. Nu is de tijd om bij te scholen, waarschuwt Forrester.

Actueel

Interoute neemt concurrent Easynet over
Praktijktest mobiele netwerk dekking
KPN blijft zakelijk klant wegcijferen
KPN opent Tier IV datacenter in Eindhoven
Nieuws van TelePhorum

Opinie

Site-Nieuws

Vacatures

QR Code Business Card